Boka eller drop in i Vippen på Gavlevallen

2/5, 2017 kl. 16:27

Restaurangen såväl som bokning och drop in! Anna och Johan Näsman på Gävle Travet driver vår restaurangverksamhet på Gavlevallen i år.

Nytt för i år är att vi har en bar/bistro i ena delen restaurangen. Där kan ni, utan förbeställning, dricka öl, kaffe eller annan dryck och äta enklare bistromat såväl före match som i halvtid. Som vanligt får ni en stämpel i vår VIP-entré som berättigar till inträde restaurangen.

I vår restaurangdel äter ni tvårättersmeny som ni förbeställer på foretagscenter@geflefotboll.com senast två dagar innan match. Pris för förrätt, varmrätt, kaffe och biljett 645kr/person. Har du redan biljett kostar maten 295kr/person. Restaurangen öppnar 2 timmar innan avspark.

Måndag 8 maj möter vi Falkenberg kl 19.00 på Gavlevallen. Ta med era kunder och arbetskamrater och stötta laget till 3 poäng! Beställning av mat och biljetter gör ni enklast genom att maila namn, företag och antal till foretagscenter@geflefotboll.com senast fredag 5 maj kl 12.00

Hälsningar

Gefle IF Fotboll

Denna artikel är publicerad på All Sport och Idrott via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Gefle IF

Gefle IF

Medlem sedan 2017-03-10

Gefle IF Fotboll bedriver fotboll på elit- och breddnivå. Elit och bredd ska komplettera varandra och alla som vill ska kunna vara med på något s... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Facebook

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng