Bygg upp ett litet presentförråd

Det är inte lätt att hitta på den perfekta presenten när det är dags för kalas. Kanske kommer inbjudningarna dessutom med kort varsel och då kan det vara bra att ha ett litet lager hemma med roliga presenter att ta till så fort det vankas barnkalas eller andra festligheter. Då slipper du stressen med att springa i butiker en sen eftermiddag mitt i veckan.

Det finns ett gigantiskt utbud på marknaden med saker som de flesta barn i olika åldrar uppskattar. Du kommer garanterat att hitta något som passar just det barn som du ska fira!
Klicka in här och ta del av alla roliga saker som finns. Botanisera bland pennor, spel, pussel, plushtoys och mycket mer. Här finns något för alla åldrar och alla plånböcker.

Sällskapsspel och pysselartiklar – ett givet kort

Sällskapsspel och andra aktivitetsleksaker är uppskattat av de flesta barn och kan roa många kompisar i långa stunder. Du hittar många olika spel för alla åldrar. Förbrukningsvaror och pysselsaker så som kritor, målarböcker, lera och så vidare är för det allra mesta väldigt populärt. Sådana presenter kan man nästan aldrig få för många av, så det är ett smart drag att köpa.

Pennor och fina anteckningsböcker att skriva sina hemligheter i är ofta uppskattat. Visste du att det till och med finns magiska vattenpennor? Du ritar på en keramiksked (som medföljer) och lägger den sedan i en skål med vatten för att den ska flyta i väg. Roligt för barnen att skapa konstverk på vatten! Här är det fritt fram att låta fantasin och kreativiteten skapa underverk. Och säg det barn i sjuårsåldern som inte skrattar hejdlöst åt skämtartiklar, som till exempel en pruttkudde? Det lär bli en given succé.