Limedoftande vårsallad med bräckt lax (4 port)
25/4, 2009 kl. 23:59Här erbjuds en Smarrig vårsallad med läckra vårprimörer!
Salt
Rosépeppar
Sallad:
200g isbergssallad
50g babyspenat
50g ruccolasallad
8st rädisor
250g sockerärtor
400g zuccini
4st salladslök
Dressing:
2dl cremefraiche
1st lime (skal + saft)
Salt & peppar
1tsk sockerBlanda dressingen först så den får dra lite under tiden salladen tillreds.
Skär rädisor, sockerärtor, salladslök, zuccini och isbergssallad i mindre bitar och blanda i en skål tillsammans med babyspenat och ruccolasallad.
Dela laxen i portionsbitar om ca 150g.
Stek skivorna(bräck) i het panna med lite smör.
Salta och strö över rosépeppar.
Lägg upp på tallrik och toppa med dressing, servera.
Denna artikel är publicerad på All Sport och Idrott via SvenskPress.se.
Se villkor här »