Dome har sedan starten i februari etablerat sig som ett av Gävles självklara besöksattraktioner för barn och vuxna som gillar adrenalinkickar. Nu går man in i en ny fas där vi mer aktivt kommer arbeta med utåtriktad verksamhet för att attrahera fler målgrupper.

– Det är med stolthet och glädje vi välkomnar Mårten i vårt team. Med sitt utbredda kontaktnät i Gävleborg och sina egenskaper som ledare och marknadsförare kommer han att tillföra den dimension vi nu är mogna för. Där ingår företag, föreningar, skolor och den breda massan i närområdet. Jag är helt övertygat att vi genom Mårten kommer göra ett ännu större avtryck i Gävle, säger Jocke Kumlin, Styrelseordförande.

Dome är idag Nordens största inomhusarena för Actionsport och alla typer av adrenalinkickar. Här kan man hoppa i trampoliner, klättra på 10 meter höga klätterväggar, och hoppa med skidor eller cykel ut i en 80kvm stor skumgummigrop samt mycket, mycket mer. Lokalerna är 6000kvm och innehåller även boendemöjligheter för 74 personer, restaurang, konferensmöjligheter för grupper upp till 80 personer samt duschar och omklädningsrum.

För mer information se https://www.thedome.se