Som tur är finns det hjälp att få! Läxhjälp på gymnasiet finns i alla ämnen, från fysik till teoretiska ämnen i idrott och för alla åldrar i hela Sverige!

Skaffa läxhjälp och nå toppresultat

Har du behov av att nå högre betyg inför fortsatta studier? Efter snart 15 års erfarenhet i ämnen som exempelvis fysik så vet läxhjälp vad som fungerar. De erbjuder certifierade studiecoacher som hjälper dig att få en fördjupad förståelse för just ditt ämne.

Studiecoachen hjälper dig att hitta en väl fungerande studieteknik som bidrar till mer effektivt studerande. Du kommer att nå dina uppsatta mål snabbare tack vare en förberedd planering. En god planering ger också mer tid över för dina fritidsaktiviteter samt umgänge med familj och vänner.

Lär dig hur mycket tid du behöver lägga på dina studier för att kunna nå de resultat du vill ha samtidigt som du får tid över för nöjen! Tänk, vilken win-win-situation! Läxhjälp hjälper dig!

Rätt grundförutsättningar för bra studier

För att du ska känna att dina studier går bra så är det viktigt att ha en riktigt bra lärare. Allakando arbetar för att hitta de bästa! Lärarna får innan anställning en gedigen utbildning och coachning, vilket get ger dig en trygghet i att de har fördjupade ämneskunskaper samt en god pedagogisk förmåga.

Flera fördelar med en privatlärare i läxhjälp

När det kommer till att studera mer framgångsrikt, så gäller det att ha en bra inställning. Din personliga lärare är engagerad och förklarar på ett sätt så att du förstår. Ni sitter i lugn och ro tillsammans och tränar på det du anser att du behöver läxhjälp i.

Studiecoachen är duktig på att hitta en studieteknik anpassad för dina studier och ditt självförtroende ökar i takt med att dina resultat förbättras. Ett bättre självförtroende gör att du tror mer på din kompetens och du får en större motivation till att studera. Alla kan lära sig, det tar bara olika lång tid!

Flexibiliteten i läxhjälpen är att du själv väljer var du vill att lektionerna ska hållas. Välj den lärmiljö som är mest optimal för dig. Kanske är det hemma på rummet eller vid fotbollsplanen - du bestämmer!     

Kom igång med din studiehjälp

Det går snabbt att komma igång med läxhjälp. Skicka in en intresseanmälan och boka sedan in en prova-på-lektion. Under lektionen lär du känna din personliga studiecoach och lägger upp en plan inför eventuell kommande lektion. Din privatlärare förklarar ämnet på ett sätt som du förstår och om allt känns bra så är du igång med din läxhjälp!

Känns inte allt hundra med coachen så väljer experterna från Allakando ut en annan till dig. Det är viktigt att du känner dig trygg med din lärare och ser en potential för ett fungerande samarbete.