En sammanfattning av utbildningen

EBT Academys PT-utbildning på distans är ett heltäckande program som sträcker sig över åtta veckor.

Kursen erbjuder internationell licensiering, inklusive EuropeActive och EREPS-ackrediteringar, vilket bereder väg för en global karriär inom personlig träning. 

Utbildningen omfattar alla viktiga områden såsom träning, hälsa, kost och affärsstrategier för att deltagarna, och lägger stor vikt vid evidensbaserade metoder och psykologiska aspekter av träning.

En flexibel kurs på en digital plattform

Med ett innovativt tillvägagångssätt möjliggör EBT Academy flexibelt lärande via en modern och smart studieplattform. Något som gör kursen unik i branschen.

Plattformen ger tillgång till ett omfattande videobibliotek och interaktiva quiz, vilket gör det möjligt för studenter att fördjupa sin förståelse och engagera sig i lärandet oavsett var de befinner sig.

Utbildningens utformning

Genom EBT Academys utbildning får studenterna tillgång till sju noggrant utformade moduler som täcker både grundläggande och avancerade aspekter av personlig träning. 

Modulerna inkluderar bland annat träningsmetodik, rehab/prehab, anatomi, marknadsföring, kostrådgivning och psykologi kopplat till träning. Utbildningen erbjuder även en väg till fortsatt professionell utveckling och exklusiva utbildningsmöjligheter genom EBT Academys alumninätverk.

Praktisk information

Utbildningen är uppdelad i tre huvudblock som kombinerar teoretisk kunskap med praktiska färdigheter för att garantera en holistisk förståelse och tillämpning av lärandet.

Inga särskilda förkunskaper krävs för att delta, vilket gör utbildningen tillgänglig för en bred målgrupp. EBT Academy erbjuder dessutom flexibla betalningsalternativ, inklusive räntefri delbetalning.

Anmäl dig till kursen redan idag

För de som är intresserade av en karriär inom den spännande världen av personlig träning, ger EBT Academy inte bara en gedigen utbildning, utan också värdefulla möjligheter till jobb tack vare ett brett nätverk av potentiella arbetsgivare.

PT-kursen ger inte bara de nödvändiga kunskaperna och färdigheterna för att bli en framgångsrik personlig tränare, utan öppnar alltså också dörrar till många spännande karriärmöjligheter inom fitnessbranschen.

För mer information och för att anmäla dig kan du besöka EBT Academys webbplats.