– Vi är både glada och stolta över att Jakob Silfverberg väljer att åka en Rav4 Hybrid från Toyota Gävle även denna sommar när han laddar inför kommande säsong, säger Nicklas Strid​, försäljningschef på Bilinorr Gävle. Vår förhoppning är väl att den kommer att nyttjas hela säsongen här hemma i Gävle!

Bilinorr & Toyota Gävle har valt att fortsätta stötta Brynäs IF kommande säsong och det är väl ingen statshemlighet att mängder av sponsorer och fans hyser ett litet hopp om att Jakob Silfverberg en dag kommer att återvända hem till Brynäs efter NHL-sejouren. Varför inte redan den här säsongen för att vara med och spela upp laget till SHL igen?

Välkommen till oss på Toyota i Gävle
Du hittar oss i Hemlingby köpcentrum på Ingenjörsgatan. Toyota Gävle är en fullserviceanläggning med försäljning och service av både nya och begagnade bilar. Vi kan även hjälpa dig med att hitta rätt tjänstebil eller privatleasing.
Toyota gävle är en del av Bilinorr-koncernen med anläggningar i Gävle, Sundsvall, Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå och nu även Örnsköldsvik.
Vi ser fram mot att hjälpa dig till ett bekvämt bilägande.
Välkommen på provkörning!
https://bilinorr.se/kontakt/toyota-gavle