Olika tips

Vi har samlat några olika tips på smarta verktyg. Ett av dessa, oavsett om du cyklar mycket landsväg, mountainbike eller vandrar i skogen, är ett multiverktyg. Multiverktyg är extremt praktiska när man vill samla funktioner från många olika redskap till ett och samma verktyg. Det kan handla om multiknivar, multinycklar, multihammar och många fler verktyg som går att sätta “multi” framför. Det är perfekt att ta med sig dem ute på camping eller om du är ute och vandrar i skogen. Multiverktyg är ett perfekt sätt för att få jobbet gjort, var du än må vara. De är kompakta med flera olika syften vilket gör dem till en viktig del av packningen när du tar dig ut på äventyr. Dessa flera-i-ett verktyg får lätt plats i din ficka eller i verktygslådan eller varför inte i cykelväskan.

Ett annat smart verktyg då du är på olika tävlingar i skogen inom orientering eller terränglöpning eller allmänt är ute i skogen är naturligtvis en portabel gasspis. Idealisk för camping, vandring, backpacking, bergsklättring, fiske, snö och andra utomhusaktiviteter. En mycket smidig och liten gasspis. Tar minimalt med plats. Låg tyngdpunkt, bra stabilitet som med tandat stöd förbättrar friktionen mellan spis och kokkärl och ger därigenom extra grepp. Det finns med elektronisk tändningsanordning, snabb släckning, keramisk spänningständning är bekväm, lätt att använda, säker och snabb. Avslutningsvis är en professionell överlevnadsutrustning för campingen, fisketuren mm ett måste!

Att ha ett akut överlevnadskit är ett viktigt steg för att förbereda och skydda dig och din familj för oförutsedda händelser. Det är väldigt viktigt eftersom du aldrig vet exakt när och var en nödsituation eller överlevnadssituation kommer att inträffa.