NHL-scouter, agenter, stjärnspelare, legender, fystränare och sportchefer berättar för spelarna som deltar på Vision 4 Sport Precamp i Riga om vad som krävs för att ta ett nästa steg i karriären.

Efter test- och träningsveckan som innehåller flera
ispass och anpassad fysträning varje dag upprättas en personlig karriärsplan med delmål och slutmål för varje spelare.

Med hjälp av tester och anpassad fysträning lär sig spelarna som deltar på Vision 4 Sports Precamp i Riga hur isträning och fysträning ska kombineras på bästa sätt vid en camp och turnering där det gäller att vara på topp när det är mer istid och mindre vila mellan varje ny träning och match än vanligt.

Med ledord som skridskoåkning, spelsinne och karaktär testas och tränar hockeyspelare i alla åldrar på Vision 4 Sports årliga Precamp i Riga där ungdomsspelare, juniorer och proffs tränar sida vid sida under sakkunnig ledning på isen.

Med klok planering av tester, istider och fys finns det tid för återhämtning där spelarna använder nyvunnen kunskap för att hämta ny kraft innan det är dags att gå på isen igen.

Det gäller att vara utvilad och återhämtad till max när det är dags att utveckla spelsinnet och skridskoåkningen inför den kommande säsongen.

http://precamp.se/

HOCKEYSTADEN RIGA

Ishockeyintresset är stort i Riga och den nybyggda ishallen i B-hallsformat har vid sidan av rinken ett gym i tre plan för träning av styrka, kondition och rörlighet, en bemannad reception och en fin lunchrestaurang som serverar utmärkt mat mellan varje träningspass. Riga är ett bra val för utveckling av hockeyspelare i alla åldrar.

All Sport & Idrott

Niclas Carlson Strength and Conditioning
coach -IFAF World American Football Team

http://www.niclascarlson.se

WEBCOACH
http://www.webcoach.se

TRÄNA MED WEBCOACH SPORT
http://sportidrott.se/readers/view/trana-med-webcoach-sport

Gilla på Facebook http://www.facebook.com/pages/All-Sport-och-Idrott/10888090915438


Kiropraktor Niclas Carlson kommer från Gävle och är Högskoleutbildad och legitimerad av Socialstyrelsen. Niclas Carlson är tidigare t.f rektor och en av grundarna av Skandinaviska Kiropraktorhögskolan. Niclas är licensierad fystränare genom Riksidrottsförbundet RF och Bosön och ingår i RF-Elit som utbildare av RF specialförbund som vill skapa prestationer av världsklass vid internationella mästerskap. Niclas Carlson är utvecklare av tjänsten Webcoach Hälsa och Sport för resultatstyrd träning på nätet som fått internationell uppmärksamhet och belönats av Statens Innovationsmyndighet Vinnova. Niclas Carlson är också Strength & Conditioning coach för IFAF World Team -Världslaget i amerikansk fotboll samt fys och utvecklingsansvarig i Svenska Amerikanska fotbollsförbundet sedan 2005 och utbildare för Svenska Ishockeyförbundet i Träningslära och Hockeyatletism. Niclas Carlson ingår i utbildningsutskottet för Gästriklands ishockeyförbund sedan 2014 och samarbetar med agenter och agenturer för hockey, basket och fotboll och hjälper spelare över hela världen att prestera på topp. http://www.niclascarlson.se