Eller de dagar man bara vill ligga ute och sola. Men att ligga på gräset vill man inte, hur perfekt är det då med en altan? En altan som är gjord på trall är en otroligt stabil och skön altan. Golvet blir härligt att gå på, det fångar upp en skön värme utan att bli för varmt. 

Köp det hos en lågpriskedja 

För många är det inte bara att göra något. Man måste samla ihop pengar till det först. Därför blir det desto bättre när man kan hitta materialet hos en lågpriskedja. Priserna hos dem är alltid bättre, men det gör inte att kvaliteten blir sämre. 

Vi har många sådana kedjor nära tills hands, som jem&fix som finns i de flesta städer. Finns det inte just i din stad, kan du säkert hitta det i en annan grannstad nära dig. Ta med dig släpet och köp allt material du behöver.

Trä som står emot väder

När du köper trall bör du kolla så det är tryckimpregnerat. Det är tack vare det som det står emot olika väder bättre. Just på altanen är det ofta ganska utsatt då det utsätts för både regn, sol och snö. Men det är ingen fara, det klarar det bra. 

Man kan dessutom om man vill måla om trall material. Vill man inte så behövs det såklart inte. Många tycker det är fint med det naturfärgade färgen den har. Kolla in sortimentet som finns nära er, om ni inte föredrar att handla online.