Hur du kan gå till väga?

Alla gillar väl Roliga Prylar. Något smart, något udda, något som sticker ut. Prylar åt dig som gör ditt liv både enklare och roligare. Varför inte något från nedanstående kategorier? Vi listar några tips åt dig.

Lek & pyssel

Inom området lek & pyssel finns det mesta. Här får lekfullheten gå i full blom. Har du barnasinnet kvar då finns det mängder med roliga prylar åt dig.

Belysning

Trevlig och stämningsfull belysning i många olika varianter finns för dig som vill göra något fräckt med din belysning, oavsett om det är inomhus eller utomhus.

Hem & fritid

För dig som vill ha smarta produkter som verkligen gör livet smidigare så är kategorin inom hem & fritid där du hittar rätt prylar. Oavsett om det är automatisk blomvattnare, bärbar juicemixer eller bildammsugare så finns det mesta. Eller vad sägs om en flexibel bitshållare för att komma åt alla trånga utrymmen. Vem har inte kämpat med skruvar som sitter otillgängliga? Perfekt till sommaren är annars en funktionell strandfilt, som du kan kombinera med en frisbee för att få till den perfekta dagen på stranden. Givetvis hittar du golvfläktar som ser till att du alltid har det svalt och skönt med cirkulerad luft på sommarkvällen.

Hälsa & träning

Hälsa-Träning är kategorin för dig som vill komma i form hemma eller ge bort något hälsoinriktat till din hälsofreak till vän. Kanske några enkla men funktionella träningsredskap? Varför inte funktionella träningskläder eller träningshjälpmedel? Prylar inom den här kategorin gör dessutom träningen till ett nöje.

Verktyg

Här kan du verkligen gå loss, du som älskar prylar. Det finns mängder med multiverktyg, pannlampor till vanliga verktyg. In och botanisera friskt.