Foto: Bildbyrån

Fotbollsfest på Gavlevallen

29/8, 2017 kl. 21:32

Vi i Gefle IF har under sommaren drivit en swishkampanj där vi uppmanat privatpersoner och företag att swisha in valfri summa för att hjälpa med föreningens ekonomi.

Vi fick in en partner med ett stort GIF-hjärta som dubblade det vi fick in vilket gjorde att vi fick nya mål att sikta på. Vår swishkampanj har i skrivande stund fått in mer än 630.000 kronor och vi är oerhört tacksamma för allas hjälp.

Gefle IF möter Dalkurd hemma på Gavlevallen den 16/9 klockan 18.00. Vi bjuder in alla de företag och privatpersoner som bidragit till vår swishkampanj för att titta på matchen, uppmärksamma allt det stöd Gefle IF fått genom kampanjen samt att hjälpa oss skapa en fotbollsfest hemma på Gavlevallen.

Alla bidrag har verkligen hjälpt och vi tycker det är väldigt roligt att så många vill vara med att ge fler möjligheter till vår förening. Ni har alla hjälpt oss att stärka föreningen inte bara för höstsäsongen, utan också inför säsongen 2018. Ni har gett Gefle IF en framtid att se fram emot!

Denna artikel är publicerad på All Sport och Idrott via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Gefle IF

Gefle IF

Medlem sedan 2017-03-10

Gefle IF Fotboll bedriver fotboll på elit- och breddnivå. Elit och bredd ska komplettera varandra och alla som vill ska kunna vara med på något s... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Facebook

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng